SOMMERKAMPAGNE - 60% RABAT PÅ INGEFÆRSHOTS! - FRATRÆKKES VED CHECK-OUT

'Behind the scenes' med BUGS'N SHOT med æble/ingefær


I vores BUGS’N SHOT med æble/ingefær er ingredienserne nøje udvalgt for at leve op til vores høje kvalitetskrav til produktet.
Denne smagsvariant er ‘sweet & simple’ og indeholder i alt 4 ingredienser: æble, ingefær, citron, og selvfølgelig granulat fra fårekyllinger. Vores produkter er uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, så alt du får i vores BUGS’N SHOT er naturligt og økologisk, samt rig på smag og mikronæringsstoffer.

Valg af ingredienser:
Ingredienser vi ikke kan få i Danmark, skaffer vi fra udvalgte steder i verden. Det er ikke kun smagen som er vigtig for os, men også bæredygtigheden ved produktionen for nærmiljøet og lokalsamfundet.
Blandt andet er vores økologiske ingefær fra Peru. Den adskiller sig fra de fleste andre ingefærtyper, der primært dyrkes i Kina og Indien. Ikke nok med, at den er mere intens og rig på smag, så benytter de lokale bønder sig i højere grad af genplantningsprogrammer til at bevare jorden, da ingefær er en meget krævende afgrøde, der hurtigt udtømmer alle næringsstoffer. Ligeledes bidrager det hele til, at der ydes bæredygtig indkomst til lokalsamfundet året rundt.

Smag:
Vores æble/ingefær shots har en sød, frisk og stærk smag. Den første smag man støder på, er sødmen fra æblet. Den stærke ingefærsmag kommer snigende efterfølgende, men bliver nedtonet af fårekyllingernes blide smag af umami; mange ved selvfølgelig ikke hvordan en fårekylling smager, men en nøddeagtig fedme er oftest karakteristisk.

Smagen af citron og den friske ingefær vil efterfølgende stå tilbage - ligesom din gode mavefornemmelse!

Egenskaber:
Udover det naturlige indhold af B12 vitamin, som fårekyllingerne tilfører produktet, så bidrager æble, ingefær og citron også med gode vitaminer og mineraler, som blandt andre vitamin A, B, C, E, K, calcium, fosfor, magnesium, jern og zink. Alt sammen mikronæringsstoffer som har betydning for vores immunsystem, stofskifte, nervesystem, muskler, bekæmpelse af livsstilssygdomme og meget andet.

Blandt andet indeholder æble masser af vitamin A, som er med til at vedligeholde et godt syn og normal hud. Ingefæren er kendt for at være anti-inflammatorisk og reducerer inflammation og smerter i kroppen. Sammen med citron er ingefær også kendt for dets høje indhold af antioxidanter, som hjælper med at rense giftstoffer ud af kroppen.

Altsammen pakket ind i en skøn, stærk hapser - som er med til at kickstarte din krop og booste din energi!