SOMMERKAMPAGNE - 60% RABAT PÅ INGEFÆRSHOTS! - FRATRÆKKES VED CHECK-OUT

Om os


VISIONEN
Vi stiftede Syngja baseret på vores overbevisning om det spiselige potentiale i insekter - og mere specifikt fårekyllinger. Spiselige insekter har nemlig det til fælles, at de er utroligt næringsrige og ekstremt bæredygtige at producere. Og lige så vigtigt, så er de enormt velsmagende!

Derfor er det vores mission at skabe sunde, velsmagende & bekvemme produkter til dig i din hverdag. For at sige det helt enkelt: vi skaber produkter, hvor insekterne bliver en lækker og eftertragtet råvare Og vi vil sætte et positivt aftryk på fremtiden, hvor det er helt normalt at indtage fårekyllinger og andre bæredygtige råvarer.  

NATURLIG SUNDHED
Det har fra starten været naturligt for os, at udforske potentialerne i insekt-berigede drikkevarer. Insekter indeholder nemlig store mængder Vitamin B12 - et essentielt næringsstof i kroppen - og fås ikke i frugt & grønt, som drikkevarer oftest består af. Derudover fandtes der ikke nogen tilsvarende produkter i verden - og vi elsker altså en god udfordring!

VORES BAGGRUND
Med udgangspunkt i baggrunde så forskellige som markedsføring og molekylær biologi (suppleret af en advokat og en ingrediens-konsulent) har vi skullet lære alt fra bunden for at skabe vores vision om funktionelle drikkevarer, der promoverer fårekyllinger i et velkendt format. Til det formål har vi allieret os med eksperter fra hele landet - alt fra forskere til designere til smagseksperter - for at skabe det bedst mulige produkt.

SKÅL!
Resultatet hedder BUGS'N SHOT - en serie af lækre juiceshots med 1% fårekylling, der booster din naturlige energi i hverdagen. For vi er klar på at tage hul på et nyt kapitel med spændende fødevarer, der bidrager til den personlige sundhed, promoverer vitaliteten og udfordrer normerne.

Jakob Rukov er ph.d. i molekylærbiologi, insektentusiast og direktør i Syngja

Jakob Rukov er ph.d. i molekylærbiologi, insektentusiast og direktør i Syngja